Ακολουθήστε μας

2410 237019
info@greengrass.gr

Δευτ. - Σαβ 8.00 - 15.00
Κυριακές κλειστά

Έτος ίδρυσης. 1976

Green Grass - Παπακωνσταντινου Ε.Π.Ε


Ιστορικό

Η επιχείρηση Σωτ. Παπακωνσταντίνου άρχισε να λειτουργεί το έτος 1976 ως εργοληπτική επιχείρηση δημοσίων έργων πρασίνου. Κυρίως όμως ασχολήθηκε με την εγκατάσταση χλοοτάπητα σε γήπεδα ποδοσφαίρου και σε άλλους χώρους με σπορά του χλοοτάπητα. Από το έτος 1995 η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο Green Grass άρχισε την παραγωγή του έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα σε ιδιόκτητα χωράφια με πολύ μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή ποιοτικού φυσικού χλοοτάπητα. Το έτος 2007 μετονομάζεται σε Green Grass A.E. Γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.Το έτος 2006 εισέρχεται στην επιχείρηση ο πρώτος υιός Νικόλαος Παπακωνσταντίνου μετά τις σπουδές του στην Γεωπονικής σχολής του Α.Π.Θ. ενώ το 2009 ακολουθεί και ο δεύτερος υιός Νεοκράτης Παπακωνσταντίνου επίσης απόφοιτος της Γεωπονικής σχολής του Α.Π.Θ. Σήμερα η εταιρεία μετά την αποχώρηση του ιδρυτή της Σωτήρη Παπακωνσταντίνου απο την εταιρεία λειτουργεί πλέον με νομική μορφή Ε.Π.Ε


Οργάνωση Επιχείρησης

Η Green Grass στην κεφαλή της οποίας βρίσκονται γεωπόνοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στελεχών του και απο έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιασδήποτε κατασκευή.
Τα ιδιόκτητα φυτώρια της έκτασης 400,000 τμ βρίσκονται στο 14 χλμ Λαρίσης-Αθηνών όπου πλέον βρίσκονται και τα γραφεία της επιχείρησης.


Δίκτυο Πωλήσεων

Η Green Grass πωλεί τον χλοοτάπητα της χονδρικώς μέσω των συνεργαζόμενων φυτωρίων, κατασκευαστών, εργολάβων έργων πράσινου ή λιανικώς σε μεμονομένους αγοραστές.
Η μεταφορά του γίνεται με φορτηγά αυτοκίνητα Δ.Χ η με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα των συνεργατών μας


Επιστημονικές εκδηλώσεις

Η Green Grass συμμετέχει σε επιστημονικές εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με το γεωπονικό της δυναμικό και οργανώνει ημερίδες για την ανταλλαγή εμπειριών και επιστημονικών απόψεων τόσο στο θέμα των σπόρων όσο και στο θέμα της διαχείρησης του χλοοτάπητα και μάλιστα στις δύσκολες εδαφοκλιματικές συνθήκες της Ελλάδας.


Ποιοτικες Προδιαγραφες

Η Green Grass διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας για την παραγωγή, τοποθέτηση και συντήρηση του χλοοτάπητα ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008. Τα είδη και μείγματα σπόρων χλοοτάπητα επιλέγονται ώστε να δίνουν ποιοτικό χλοοτάπητα και να είναι προσαρμοσμένος στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της Ελλάδας.ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεωπόνος ΑΠΘ MSc ΕΔΕ

Γεωπόνος Φυτωρίου - Υπεύθυνος Παραγωγής

Τηλ. 6972319992

ΝΕΟΚΡΑΤΗΣ Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεωπόνος ΑΠΘ - ΕΔΕ

Υπεύθυνος Πωλήσεων - Διαχειριστής Επιχείρησης

Τηλ. 6944986768
Green Grass
To όνομα στο έτοιμο γκαζόν

2410 237019H

Επικοινωνηστε μαζι μας