Ακολουθήστε μας

2410 237019
6972 319992

info@greengrass.gr

Δευτ. - Σαβ 8.00 - 15.00
Κυριακές κλειστά

ΦΥΤΩΡΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Τα φυτώρια της Green Grass E.Π.Ε βρίσκονται στο 14ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαρίσης Αθηνών, καταλαμβάνουν έκταση 400.000 τετρ. μέτρα και είναι ιδιόκτητα. Στη συγκεκριμένη έκταση παράγονται με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, 4 διαφορετικά είδη χλοοτάπητα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής της χώρας. Ο έτοιμος χλοοτάπητας της Green Grass E.Π.Ε αποτελεί μια ιδανική λύση για την γρήγορη και αποτελεσματική κάλυψη οποιασδήποτε επιφάνειας, κεκλιμένης ή μη, μικρής ή μεγάλης. Σ' αυτό συντελεί το γεγονός ότι ο έτοιμος χλοοτάπητας μεταφέρεται σε λωρίδες γκαζόν με διαστάσεις 2,5 μέτρα μήκος και 40 εκατοστά πλάτος.

Ο χλοοτάπητας κόβεται με ειδική υπερσύχρονη μηχανή, τυλίγεται σε ρολά, συσκευάζεται σε παλέτες των 50-60 τ.μ. η κάθε μια. Στη συνέχεια τυλίγεται με δίχτυ προστασίας, φορτώνεται σε φορτηγά αυτοκίνητα και μεταφέρεται στον τόπο επίστρωσης του σε άριστη κατάσταση. Χαρακτηριστικά του έτοιμου χλοοτάπητα, είναι μεταξύ άλλων, η υψηλή ποιότητα σπόρων, η πυκνότητα του, η υψηλών προδιαγραφών τεχνική παραγωγής και τέλος όλη η τεχνική κοπής και φύτευσης των λωρίδων στο τελικό του σημείο.

Τα εδάφη του φυτωρίου της Green Grass E.Π.Ε είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους ζιζανίων, ιών, μυκήτων. Γεγονός που αποδίδεται τόσο στην άρδευση από γεωτρήσεις βάθους 200 μέτρων (καθαρό νερό, απαλλαγμένο από σπόρους ζιζανίων), όσο και στις άριστες τεχνικές καλλιέργειας και επεξεργασίες του εδάφους, αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γεωπόνους. Η ποιότητα του παραγόμενου χλοοτάπητα της Green Grass, είναι σύμφωνα με τις παγκόσμιες προδιαγραφές ποιότητας, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί έπειτα από μια επίσκεψη των πελατών μας, στα φυτώρια της εταιρίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Green Grass
To όνομα στο έτοιμο γκαζόν

2410 237019H

Επικοινωνηστε μαζι μας